sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Syöttötuolin pehmuste ja muuta...

Pari vaippaa tuli taas tehtyä (pari viikkoa sitten tosin). Oranssia 1mil Pul-kangasta oranssilla coolmaxilla. Tässä näkyy tuo minun Pikku Pippuri-tuotemerkki. Suht hyvin on kestänyt pesuja, tosin hieman kulumista huomasin juuri yhdessä vaipassa. Merkki on siis printattu siirtopaperille ja silitetty nauhaan kiinni.

Tämä omppovaippa matkusti serkkuni pienelle tytölle ja kuulemma sopikin oikein hyvin :)

Tämän punahilkkasetin olen tehnyt jo kauan sitten, mutta unohtanut kuvata tänne. Punahilkka kuviot on painettu ensin valkoisella vihreälle kankaalle (eurokangas) ja sitten väreillä päälle (Folk Art Fabric paint). Joitain joutui painamaan useampaan otteeseen, jotta sain kirkkaammat värit, eikä tulos siltikään ollut niin hyvä kuin toivoin. Kaavana tuossa mekossa on muistaakseni Ottobren nirunaru liivihame kavennettuna ja muutenkin sovellettuna trikooseen. Housut on perusleggarit jollain Ottobren kaavalla rajusti kavennettuna. Body alla on ihan ostobody.

Ja tässä vihdoinkin tämä syöttötuolin pehmuste. Kaavat tein aidon Tripp Trapp tuolin pehmusteiden avulla, hieman nafti tästä tuli, mutta sain kuitenkin ängettyä sen tuoliin, joten ei haittaa. Kiinnitykset on neppareilla ja koko setti on helposti irrotettavissa, koska tein myös tuon haararemmin irrotettavaksi molemmista päistä (tuo kaari on nimittäin sen verran tiukassa tuossa, että sitä en halua joutua irrottelemaan). Kankaiden välissä on vanua.

3 kommenttia:

 1. Ihana tuo Punahilkka-asu!

  Hiukan kateellisena tuli kurkkaamaan, että oot taas tehnyt samalla kaavalla vaippoja. Itse teen samalla kaavalla vaipan tai kaksi ja sitten taas jatkuu sen täydellisen metsästys. Kaikki kokeilut ovat onneksi ihan käyttökelpoisia, mutta The Kaava vaan ei ole löytynyt.

  VastaaPoista
 2. Siis mitä ihmettä?! Ei vieläkään perillä. Pitää kyl marssia postiin tekemään valitus. Ei nyt uskoisi, että tälläsellä lyhyellä matkalla mihinkään katoaisi!
  Laitatkos s.postiin osottees uudestaan, niin lähetän jotain muuta mukavaa :)

  VastaaPoista
 3. hmmm, kiitos :) Minäkin kyllästyin kaiken maailman kaavoihin ja tein sitten itse sopivan ostovaipasta muokaten. Hyvin toimii, toivottavasti sinäkin löydät joskus "the kaavan" :) Nyt pitäisi muutamat sisävaipat tehdä yöksi ja ei aavistustakaan hyvästä kaavasta, vai käyttäisikö siihenkin tuota samaa...

  VastaaPoista