maanantai 11. heinäkuuta 2011

Apinahaalari ja pehmokirjaimet

Vähän myöhässä bloggaan taas näitä tekeleitä. Juhannukseksi Mindi tarvitsi kevyen haalarin, joten kiireessä tein sitten tämän apinahaalarin. Kangasta oli vain ½ metriä, joten piti tehdä jalkoihin jatkopalat. Yritin kohdistaa niissä noita apinoita, muttei ihan joka kohdassa onnistunut. Kaava on Ottobren 1/11 yöhaalarikaava (tms) koossa 80 cm, jotta sopii vielä syksymmälläkin. Vetskari on vanhasta hupparista ja kangas taitaa olla Mjukatygeriltä aikoinaan tilattu. Sisällä (ei hihoissa) vuorina trikoo, joka on Marakattimarssista ostettu. Oli juuri sopiva juhannuksen saaressa vietettyihin koleisiin keleihin.

Ottobren ilmaiskaavoilla tein tytöille tällaiset nimikirjainjutut, jotka sitten joskus ajattelin pujottaa naruun ja laittaa sänkyjen läheisyyteen. Kankaat on kaikki toista projektia varten ostettuja puuvillakankaita, joista raaskin nyt palat käyttää tähän.
  Seuraava postaus on sitten toivottavasti Spoonflower-kankaista, joiden pitäisi pian saapua minulle :) Jännä nähdä, miltä omat kuosit näyttää kankaalla (tosin tilasin lähinnä mallitilkkuja).

1 kommentti:

  1. kerrot sitten kaikki siitä tilauksesta ja kankaiden laadusta ja muusta miten tilaus meni jne..

    VastaaPoista