maanantai 21. marraskuuta 2011

Vanhasta uutta

Tämäkin tuotos on niitä ufoja, tosin melko tuore sellainen. Lähtökohtana oli kirppikseltä halvalla haalittu neuletakki, jonka silppusin uusimman Ottobren ohjeella poolopaidaksi Mindille. En tosin tajunnut tuon kaula-aukon framilonin laittoa ollenkaan, joten jätin sen kokonaan pois, enkä kyllä ymmärrä, mihin sitä olisi tarvinutkaan. Tässä ennen-kuva:
Ja tällainen siitä tuli:
Kaavaan tein perusmuutokset, eli pituus isommasta ja leveys pienemmästä. Tähän tuli taaksekin sauma, kun ei olisi kangas muuten riittänyt.
Michas Stoffecken kimppatilauskankaatkin saapuivat jo yli viikko sitten ja ovat jo suurimmaksi osin uusilla omistajillaan :) Harmi, kun muutama kangas oli naftisti leikattu, eikä reklamaatioon olla vieläkään vastattu mitään, pitää kohta laittaa uudelleen viestiä sinne. Tilaamistani yllätyspaketeista voisin laittaa postauksen vaikkapa, itseäni ainakin kiinnostaa kaikenlaiset ylläripaketit ja mitä muut on niistä saanut.

2 kommenttia:

  1. Tosi onnistunut muutos. Muutama neule odottaa muuntumistaan neitosen mekoiksi, saas nähdä tuleeko niistä paitoja jos pituus ei enää riitä.

    VastaaPoista