torstai 20. elokuuta 2009

Punaiset taskuvaipat

Nämä punaiset "bumgenius"-vaipat on tehty Bumgeniuksesta itse tekemälläni kaavalla, jota on jo vähän säädetty paremmin sopivaksi ja helpommin toteutettavaksi. Päällinen on 1 mil PUL-kangasta ja sisällä molemmissa punainen coolmax. Joustosiivekkeet on pöllövaipassa coolmaxia ja kärpässienivaipassa Marimekon trikoota. Tosin ei nuo paljoa jousta näissä tarrallisissa vaipoissa, kun laitoin tarrat perinteisesti noihin siivekkeisiin, enkä siivekkeiden ulkopuolelle. Pöllöt painoin itse Folk Artin kangasväreillä, saa nähdä miten pysyy toistuvissa 60-asteen pesuissa. Tässä ensimmäisessä kuvassa pöllövaippa nepitetty M-kokoon ja pilkkuvaippa S-kokoon.


Tässä näkyy nuo säätönepit (ja taas ylivalottunut salamakuva).

Tässä vielä sisäkuva. Kuminauhat on kujissa ja edessä on parin sentin verran pulia (voisi olla enemmänkin, mutta minulla oli näitä kankaita 50 cm palat).


4 kommenttia:

  1. AIVAN IHANAT! :)) Tuo pöllö on kyllä ihana! Tekisi mieli hiukan kopioida ideaa kun multa löytyy tuota punaista PUL-kangastakin :D

    VastaaPoista
  2. Hienoja ovat! Mä tein meille kans Bumgeniuksen kaavalla aika monta vaippaa, ne on edelleen tosi hyvin istuvia :) Kerrotko miten pöllöt kesti pesussa, sitten kun tiedät? Mulla ei pysynyt läpikuultavalla värillä painettaessa päällekkäiset värit ollenkaan :( Eli meiän norsut on aika pelkistyneitä.. Väri ei kuitenkaan ollut Donnon, kiinnostais tietää miten tuon käy.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista. Emmi: Ideaa saa toki vapaasti kopioida, itsekin tuon pöllökuvion jostain netistä löysin, en kyllä muista oliko kankaana vai miten. Ansku: Käyttöönottopesussa ainakin värit säilyivät hyvin, en huomannut haalistumista tai muuta. Raportoin sitten jonkin ajan kuluttua, miten kestää useampia pesuja. Lohikäärmepaidassa on printti pysynyt hyvin ja se on ollut useammassa pesussa jo, mutta silityslämpötila ja aika oli toki suurempi siinä kuin tässä PUL-kankaassa.

    VastaaPoista