perjantai 12. marraskuuta 2010

Huoparuokaa

Näitä huoparuokia innostuin väsäämään ajat sitten, mutten saanut niitä koskaan valmiiksi asti. Nyt innostuin uudestaan, kun Tinda tykkää ruokaleikeistä Ikean leipäsetillä (muita ei Ikeassa silloin ollut). Kananmunat olen virkannut ihan ohjeen mukaan (en kyllä muista, mistä ohjeen otin). Lankana joku paksuhko villalanka. Munakkaassa on vain 2x valkoinen huopa, jonka päälle keltuainen on ommeltu (keltuaisen sisällä vähän vanua).

Kanankoipi ja riisipiirakat. Riisipiirakoiden sisus on virkattu kaksinkertaisella villalangalla. Nämä kyllä on tosi epämuodostuneita molemmat, mutta eipä se haittaa leikeissä.

Nämä oli superhelppo tehdä, salaattia ja juustoa :)


Mansikoihin käytin jotain ohjetta, ne on tehty kauan sitten. Näitä kun jaksaisi litran tehdä, niin olisi aika ihanaa, mutta on aika kovatöisiä verrattuna muihin. Porkkanasiivut on tehty kolmella eri tavalla, kun en saanut oikeaa muotoa niihin millään (tuli pullukoita ja hassuja muutenkin). Viimeinen tapa (3x huopa ilman sisävanua) toimi parhaiten. Keitetyt porkkanat on yksi Tindan lempi"ruuista", joten siksi niitä tarvittiin leikkeihinkin. 


2 kommenttia:

  1. Ihania!!
    Voi voi ku taas tuli mieleen että milloinkahan minä ehdin... Muutama on jo leikattunakin....

    VastaaPoista