torstai 24. marraskuuta 2011

Michas Stoffecken ylläripaketit

Tilasin omassa kimppatilauksessani muutaman ylläripaketin itselleni, koska tykkään yllätyksistä. Lisäksi ne oli suht edullisia tuolla Saksassa. Tällaisia settejä sain:
Tässä 20 metrin nauhapaketti tytöille. Nauhat on ihania, vaikken niitä osaa paljon mihinkään käyttääkään varsinkin, kun on nyt nuo omat merkit sivusaumoihin. Pitäisi keksiä näillekin jotain kivaa käyttöä :)
Velour-siirtokuvapaketti, tässä tosin vain 5 velourista ja loput tuollaisia kimaltavia. Ihan ok, mutta mieluummin olisin ottanut vaikka kaikki velourisina...
Michas Stoffecken oman tuotannon tyttöpaketti, eli n. 2 kg tyttömäisiä trikoita + puuvillaa (3 oikealla ylhäällä on puuvillaa). Nämä taisi kaikki olla 1-luokkaa, en ainakaan huomannut mitään virheitä. Kaikkia kankaita oli noin metrin verran.
Ja vikana oman tuotannon sekapaketti. Ylärivi on puuvillaa, paitsi oikeanpuolimmaisin on ohutta vakosamettia. Ja alarivi trikoota, näistä tuossa pääkallossa oli jotain värivirhettä. Tässä paketissa palojen koot vaihteli n. puolesta metristä metriin.

2 kommenttia:

  1. Voi viude, toi pääkallo sopis yhteen mun rojektiini, et harkitsisi myymistä? :D

    VastaaPoista
  2. Voin harkitakin, on sen verran poikamaista. Laitatko vaikka mailia mulle pipsa83@gmail.com, käyn kaivamassa ja mittaamassa ton...

    VastaaPoista