maanantai 20. lokakuuta 2014

Bullterrierimekko haasteeseen

Mallikelpoisen blogista bongasin kivan haasteen, jossa tällä kertaa kuului muokata kangasta/käyttää itse suunniteltua kangasta vaatteen teossa. Kauan kaapissa marinoitunut Spoonflowerissa teettämäni bullterrierikangas pääsi vihdoin työn alle, vaikka aika tiukille meni, että ehdin edes. Haasteet on kyllä tosi kivoja, tulee tehtyä erilaista, harmi vaan, että aika on tosi kortilla, pitäisi väitöskirjaa kirjoitella ;)


 Kangas on teetetty Spoonflowerissa, jossa siis voi tehdä omista kuoseista erilaisia kankaita ja myös myydä niitä (saan 10% myyntihinnasta, jos joku ostaa kankaitani ja Spoonflower hoitaa kaiken työn). Tästä pääsee kurkistamaan muitakin minun kuosejani, en ole todellakaan mikään kuosiguru, joten aika simppeleitä on :)

Pallokangas on trikoota ja bullikangas puuvillasatiinia.

6 kommenttia:

 1. Kiitos linkistä spoonfloweriin. Täytyy tutustua lähemmin. Sinun piirtämäsi kärpässienikangas siellä on kyllä nami! Oletko ollut tyytyväinen kankaan laatuun? (En tiedä minkälaista puuvillasatiini on ylipäätään)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Tämä puuvillasatiini on siis joustamaton puuvillakangas, melko liukkaalla pinnalla ja selviytyi pesustakin hyvin, eli olen tyytyväinen tähän. Olen aiemmin tilannut heidän puuvillatrikoota, joka valitettavasti haalistui pesussa, niin en uskaltanut tilata sitä värikkäinä kuoseina (jossain aiemmassa postauksessa on kyllä tämä bullikangas trikoolla vaalealla pohjalla ja se pysyi ihan hyvänä pesuissakin).

   Poista
 2. Kiva yhdistelmä sinistä ja punaista. Terrierin nassu on juuri sopivan pelkistetty lasten kankaaksi.

  VastaaPoista