sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Norjalaismyssyjä ja testihousut

Ensimmäisen norjalaismyssyn tein itse koolatulla langalla, mutta siitä tulikin ihan liian pieni.


Joten seuraavaan myssyyn laitoin hieman enemmän silmukoita, mutta silti myssy on hieman liian pieni, tai oikeastaan vähän liian sopiva, kun talvea varten koetin näitä tehdä. Tämä on Novitan Puro-langasta suunnilleen kolmosen puikoilla tehty. Väreinä Ruska ja Jäätynyt karpalo.

Piti siis tehdä kolmas ja taas lisää silmukoita. Ja siitä tulikin sitten hieman liian iso. No, kai se pää kasvaa suht nopeasti tuollaisella pienellä :) Samat langat kuin edellisessä. Nyörit on kahden silmukan i-cordia.

Ruotsalaisissa blogeissa on nähnyt paljon tällaisia ihania haalareita, jotka solmitaan nauhoilla olalle. Tässä on minun kokeiluversioni housuista. Kangas on joskus kirppikseltä ostettua ja resorit Eurokankaasta. Kaavan tein itse ja ihmeen hyvin onnistui, vaikken yleensä osaa kaavoja soveltaa saati sitten tehdä itse alusta alkaen. Tosin seuraaviin pitää tehdä hieman kasvuvaraa, kun nämä on juuri nyt sopivat. Seuraavaksi koetan saada valmiiksi melkoisen kasan vaippoja (osaa on jo käytettykin, vaikkei ne ole edes valmiita, kun tikkaukset puuttuu). (Pitää kirjoittaa näin, jotta motivoidun valmistamaan vaipat loppuun asti)

1 kommentti:

  1. Voitit blogini arvonnan :)

    Lähetäkö tietosi s.postiini (haliaddikti@hotmail.com), jotta saan ensi viikolla lahjuksesi matkaan :)

    VastaaPoista