maanantai 19. lokakuuta 2009

Osa vaipoista ja imuja...

Tässä on muutama pohjoiseen matkustanut vaippa samalla tutulla bumgenius-tyylisellä kaavalla. Materiaalit kaikissa: coolmax sisällä + joustosiivekkeissä, br-pul ulkona ja kumpparit perus super-elasticia. vasen S-kokoon säädetty, norsu M-kokoon ja sieni-siili L-kokoon säädetty.

Tein myös pikaisesti kasan nepillisiä tiima-imuja. Materiaalit imuissa seuraavat: vihreä: 1 krs vihreää bambusingleä, 2 krs bambujoustofrotee, kelt: keltainen bambusingle, 2 krs vaaleaa bambusingleä, vaal.sin: 2 krs mikrokuitufrotee, 3 vaaleaa: bambufleece, bambuvelour ja hamppu-bambucollege, turkoosi on fabric.comista ostettua bambufleeceä ja tuossa siilissä on bambuneuloksen lisäksi pari kerrosta bambujoustofroteeta. Tindakin "tunki" itsensä kuvaan :) (Ei se vielä osaa kuin peruuttaa tosin).

Vaippoja olen tehnyt kyllä paljon enemmän, mutta ne on vielä kuvaamatta, kun kiireissäni tein ne ennen lomalle lähtöä (käytiin tässä ulkomailla sukuloimassa). Jotenka, kunhan saan pestyä jä kuvattua ne, niin bloggaan ne sitten tännekin. Hienosti muuten onnistui kestoilu etelässäkin, ei mitään ongelmia tullut (paitsi, että osittain pestiin käsin, kun ei jaksettu etsiä pesulaa/vaivata sukulaisia liikaa, kun olivat siellä ihan ulalla muutenkin kestojen kanssa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti