lauantai 18. kesäkuuta 2011

Hellebodit ja toppi :)

Helle meni jo, joten vähän myöhässä nämä bloggaan. Pienemmälle neidille tein 2 hihatonta bodya, kaava on oma muokkaus jostain perusbodykaavasta. Kiireessä tuli mokailuja aika paljonkin, mutta ei niistä sen enempää (onneksi en ole perfektionisti).
Ensin ihanasta sydäntrikoosta (fabric.comista, tätä saa Tiritomistakin) body. Kanttasin resorilla ja on liian paksu tähän tarjoitukseen.
 
Ja seuraavaksi Michas Stoffecken trikoosta värikäs body. Tämän kanttasin ohuella bambu-puuvilla-trikoolla, on paljon parempi kuin resorikanttaus. Body pääsi heti käyttöön (ja tietysti piti antaa mustikkaa tytölle ;))
 Samasta kankaasta sain vielä topin Tindalle, tai taitaa olla ennemminkin mekko.Nyt on työn alla seuraava tilaus Spoonfloweriin (jos joku muistaa itse suunnittelemiani kankaita, joita saa tilata tuolta). Viimeksihän ongelmana oli kankaiden kova haalistuminen trikoon kohdalla. Ilmeisesti ongelmaan ei ole muuta ratkaisua kuin värivalinnat tai eri kangastyyppi. Koetan tehdä vähän vaaleamman kuosin tällä kertaa. (Siellä on muuten maanantaina ilmainen postitus kaikille tuotteille wink wink). Tästä lisää myöhemmin (toivottavasti ehdin saada jotain aikaiseksikin...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti