maanantai 20. kesäkuuta 2011

Pallohelmahame ja hernepusseja

Tällaisen pallohelmahameen tein Tindalle "omasta päästä". Kankaat on (taas) fabric.comista. Tinda tosin ei tätä suostunut pitämään, oli liian helppo ottaa pois päältä kai.
 Tässä näkyy tuo helma sisältä. Tein hameen vain kahdesta suorakaitaleesta, joista isomman rypytin sopimaan pienempään. Ja kuminauha vyötärölle.
Samaisesta paikasta löytyi todella ihania puuvillakankaita naurettavan halvalla (4 USD/yardi), joten niistä tein hernepusseja. Ja kotona ihmettelin, että miksi otin niitä kankaita vain puoli yardia... Tuolta tilatessa yleensä tilaukset on sujuneet hyvin. Pari kertaa tosin on tilauksesta puuttunut jotain, mutta puuttuneet on joko lähetetty jälkikäteen huomautettuani tai palautettu rahat. Sinänsä jännä paikka, kun valikoima vaihtuu todella nopeaan, joten pitää heti ottaa kangasta tarpeeksi, jottei jää harmittamaan, kun se loppuu. Ja nuo tarjouskankaat loppuu todella nopeasti. Postikulut on kyllä järkyttävän isot, mutta lasken aina ne kankaiden hintaan mukaan ja mietin, ettei suomesta kumminkaan saisi mitään niin halvalla (reilusti alle 10€/m melkein mikä vain kangas)

2 kommenttia:

  1. Ihana hamonen. Olen pitkään miettinyt et pitäis tehdä tytölle tuollainen mutten vaan saa aikaiseksi. Jotenkin olen pelännyt et se olis vaikeaa. Ihania kankaita olet tilannut. Millaisia tilauskokemuksia? Kannattaako tehdä kimppaa jonkun kanssa vai mätkähtääkö tullit jos tilaa enemmän?

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi. Tykkään kyllä tilata tuolta kankaita, siellä on usein hyvät alet + yleensä löytyy myös kuponkikoodi, jolla saa pienen lisäalenkin. Itse jätän aina tilaukseni posteineen alle tullirajan (eli n. 60$ tällä hetkellä), ettei tarvisi alveja maksaa, joten kimppatilaus tuskin kannattaa. Tilaukset kotiutuu yleensä viikossa UPS:n kuljettamana (postit maksaa yleensä n. 20$). Jos jotain negatiivista pitää keksiä, niin aina ei ne varastosaldot ole ajan tasalla, eli joku tuote onkin loppu ja siitä tulee ilmoitus sähköpostiin.

    VastaaPoista