keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Kesähaalareita ja kirppislöytöjä

Selian ihanasta runoratsu-joustiksesta tein Mindille kesäisen shortsihaalarin. Resorit pinkit (Michas Stoffeckelta muistaakseni).
 Vähän on shortseiksi pitkät lahkeet tosin... Kaavana oma säätö, vain takana sauma, kiva tuli, tosin seuraavaan voisin muistaa laittaa muutaman sentin lisää niska-haara-mittaan.
 Tässä vähän toisenlainen shortsihaalarikokeilu, kaavana käytin omaa shortsikaavaa + yläosaan paidan kaavaa. Neppareiksi piti laittaa metalliset, mutta yhteistyö niiden kanssa ei onnistunut, joten laitoin sitten lopulta muovinepit.
 Kangas on joustista muistaakseni Kangas-Mallasta ja resori samaa pinkkiä kuin yllä. Taskuissa JNY:n pinkki-pinkkiä tähteä. Mindi on hieman hankala laittaa nukkumaan, joten tuuditetaan se yleensä koppaan. Taitaa vaan ruveta olemaan pikkasen pieni unipaikka jo...
Löysin lähikirppikseltä säkillisen ihanan värikkäitä matonkuteita (4kg/3€), joista sain idean neuloa värikkään maton parvekkeelle. Käytin Karnaluksista ostamiani 12mm puikkoja ja tästä tuli tosi ihana, tosin ei pysy muodossaan hyvin, mutta eipä se haittaa ollenkaan. Kuteita jäi vielä tosi paljon, joten pitänee harkita toista tälle kaveriksi, kun tämä on suht pieni.
 Näitä vanhoja palikoita nappaan aina kirppiksillä matkaan, jos satun löytämään. Meillä on jo vajaa 3 settiä näitä, viimeisin koko setti 24kpl maksoi 3€ Hietsun kirppiksellä. Aiemmat oli muistaakseni 2€ luokkaa/setti.
 Tällaiset ihanat retroverhot löysin lähikirppikseltä 7€:lla (2 verhoa). Joku mummo tuli siihen kyselemään, kun näki kankaan minulla. Sanottuani hinnan mumisi hän itsekseen, että "aika kalliit". No, eipä minusta ole ;) Ihanat, laitoin nyt toisen keittiöön, kun siellä ei ole verhoja ollenkaan, mutta harkitsen lastenhuoneen Ikean pupu-kettu-maisemakangasverhojen vaihtamista näihin. Tämä on siis Finlaysonin eläintarha-kuosi keltaisena. Voi, kun löytyisi muissakin väreissä, tosin "keltaisella kaudella" tämä keltainen oli oikein mahtava löytö.

1 kommentti: