torstai 13. lokakuuta 2011

Michas Stoffecke kimppaan halukkaita?

Kiinnostaisiko ketään tilata Michas Stoffeckelta kankaita tai nauhoja? Olen itse mukana Hildulin kimpassa jo, mutta kun sinne on tullut TAAS ihania kankaita lisää, sydämiä lähinnä sekä trikoona että velourina, joten tekisi mieli tilata niitä "vähän". Joten jos joku tahtoo vähän säästää postikuluissa, niin huutakaa hep mailiini pipsa83@gmail.com. Maksimissaan pk muille kuin minulle on 5€, eli vaikka kanssani tulisi vain yksi muu tilaaja, niin maksan itse loput (sieltä pk Suomeen on 25€). Kovin montaa tilaajaa en viitsi ottaa, kun varsinainen kimppatilaus ei sieltä kuulemma ole mahdollista, joten joudun itse leikkaamaan kankaat täällä tilaajille (jos on samoja). Tilauksen tekisin viimeistään maanantaina 17.10.2011, joten toivon nopeita päättäjiä :) Ja kankaat saa noutaa Helsingistä (00420) tai voin ne pistää postiinkin, jolloin tietty suomen pk tulee päälle. Ja odotusaika on näissä pitkä, joten ei malttamattomille :)
Kuvan nappasin vaan tökerösti Michas Stoffecken sivuilta.

MUOKKAUS: Tilatkaa vain sellaisia, joissa lukee Lieferbar vihreällä, ne Lieferzeit ca. 3-4 Wochen ei ole vielä tilattavissa!

Edit. Kiitos kaikille osallistujille, laittelen tänään maililla maksutietoja, kunhan saan tilauksen tehtyä päikkärien aikaan :)

4 kommenttia:

 1. mä laitan sulle sänhköpostia :D

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Äh, luin huonosti, laitan ite sähköpostia :D

  VastaaPoista
 4. Huhuilin jo FBn ompeluryhmässä, mutta kyselen täälläkin, oletteko tilanneet niitä jämänauhalajitelmia ja millaisia kokemuksia teillä niistä mahdollisesti on? Jos otan poikasetin niin onko se yhtään unisex?

  VastaaPoista