tiistai 25. lokakuuta 2011

UFO-laatikon tyhjennystä osa1

Minulla on ihan liikaa keskeneräisiä ompeluksia, osassa puuttuu jotain ihan pientä (esim kokolappu) ja osassa on vaan kankaat leikelty. Nyt päätin, että kasaan yhteen laatikkoon kaikki suht tuoreet keskeneräisyydet, joilla on sentään jotain toivoa valmistua joskus ja teen ne valmiiksi ennen kuin aloitan mitään uutta. Noita keskeneräisiä löytyisi vielä pari laatikollista (auts), mutta niitä katsellaan sitten joskus myöhemmin ehkä. Eli tästä lähdettiin liikkeelle:
Ensimmäisessä erässä valmistui hanskat pul + fleece. Kaava on Maitotyttöpaidat-blogista.
Vähän paranneltu versio sydänhatusta, eli lisäsin nauhat, koska hatut ei pysy päässä. Nauhaton versio lähtenee kirppikselle.

Farkunvärisestä trikoosta haaremihousut, nämä menee molemmille tytöille. Trikoo on fabric.comista ja resori kirppislöytö Tanskasta (metri hyvää resoria alle eurolla). Kaava on jostain Ottobresta.

Toinen versio Monkey pantseistä. Näihin muokkasin kaavaa jättämällä sivusaumat pois. Tykkään :) Velour on Lieblingsstückelta ja resorina tuollainen epämääräinen vanha neulos.
Ja tämän sarjan viimeisenä paita kauan sitten hankitusta peikkometsä-interlockista. Hihat on vanhoista housuista. Resori on Eurokankaasta, tosi leprua, mutta toimii, kun venyttää ommellessa äärimmilleen ja on sitten ihanan pehmoista. Kaavana joku Ottobren kaava.

Ja vielä pari "in action" kuvaa :)

Lisää näitä sitten seuraavalla kerralla :) Saa nähdä, onnistunko olemaan aloittamatta uusia juttuja, kun olisi tässä niin ihania Saksan kankaita odottamassa ;)

2 kommenttia:

  1. Heh, hauska nähdä, että muillakin voi olla muutama keskeneräinenkin työ.. ;) Tuttua minulle!

    VastaaPoista
  2. Mulla oli samanlainen projekti tossa jokin aika sitten, inspis iski ihan yhtäkkiä :)

    VastaaPoista