keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Nyt on sitten omia merkkejä vähän...

Tilasin reilu kuukausi sitten Etsystä itselleni kudottuja tuotemerkkejä. Olen niitä jo pitkään miettinyt ja haaveillut, mutten ole saanut aikaiseksi suunnitella niitä. Meinasin alunperin tilata Worldwidelabeliltä, mutta sinne olisi pitänyt suunnitella jotenkin superhieno monivärinen merkki, joten se jäi (siis ei tietysti ole pakko, mutta kun kerran saa käyttää useampaa väriä, niin olisi hassua tehdä vaan simppeli kaksivärinen samalla hinnalla, outoa logiikkaa ;)). Etsystä löysin kuitenkin paikan, jossa voi tehdä kaksivärisen oman designin suunnilleen samalla hinnalla kuin tuolla aiemmassa paikassa (ja saa tuplamäärän lappusia), joten pikainen suunnittelu ja tilaus vetämään tänne siis. Käytin tuossa pohjana samaa, joita olin jo itse aiemmin printannut, ne ei vaan kestäneet pesuja tarpeeksi hyvin, joten en viitsinyt niitä käyttää. Ja eilen saapui tällainen paketti Hong Kongista :)

Pari kertaa sain viestiä lappusten tekijältä ja säädettiin väri kohdilleen. Nämä on niin ihania :) Ja näin käy meillä aina, kun jotain yrittää kuvata:
Mietin pitkään haluanko lapuissa tekstin noin, miten laitoin vai toisinpäin ja päädyin tähän, toivottavasti osoittautuu hyväksi, koska noita on tosiaan se 600 kappaletta!!! Huh huh. Nämä on siis saumaan laitettavia, mutta ilmeisesti samalta myyjältä voi pyytää mittojen mukaan muunkinlaisia, en ole varma tosin. Sitten kun vielä ehtisi joskus ommella jotakin (en harrasta yöompelua).

3 kommenttia:

  1. Oletpas löytänyt edullisen paikan! Saatanpa tilata tuolta myös, kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
  2. Vastavierailulla olen ja aivan ihana blogi löytyi, lukijaksi jään!

    Minä olen tilannut aiemmin tuolta worldwidelabelsista, mutta tämä pitää laittaa muistiin...

    VastaaPoista