keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Pipoja ja JNY:tä

Tilasin pari viikkoa sitten JNY:ltä suoraan kankaita ensimmäistä kertaa. Kimppaan yritin innostaa ihmisiä, jotta oltaisiin saatu inhimillisemmät postarit, mutten sitten saanut ketään mukaan, kun tuli kiirus tilata tuon metsäkankaan ilmestyttyä kauppaan. Lisäähän sitä on tulossa JNY:lle pian (kai). Tilaus meni oikein hyvin ja kankaat kotiutuivat DHL:n  tuomina noin viikon päästä tilauksesta kotiovelle. Oikealla on velourit ja vasemmalla jerseyt, palat oli reiluja, ei mitään senttipeliä, kuten jossain ruotsalaisissa paikoissa (esim mustia tähtiä oli yli 15 cm ylimääräistä) ja metsäneläinkankaan painovirhe (värit vähän "off") korvattiin ½ metrillä ylimääräistä kangasta, joten loistavaa palvelua mielestäni.
 Kankaiden mukana tilasin tytöille salaiset vaatepaketit. Isommalle tuli 104 senttisenä 2 paitaa ja 2 housut, MeToo:lta ja JNY:ltä. Nämä jää odottelemaan tytön kasvua vielä, kun siellä ei valitettavasti ollut 98 cm paketteja. Tämä paketti oli mielestäni vähän tylsä ainakin verrattuna siskon pakettiin.
 Pikkusiskon paketista löytyi 86 cm JNY:n vaatteita. 2 bodya, 2 leggarit ja asuntovaunutunika. Näihin tykästyin kaikkiin (itseasiassa nuo leggarit menee vielä isosiskollekin...).
 Tässä Mindi tutkii kankaita :)

Pipoja on tullut väsättyä, osa omalla kaavalla ja osa muunnellulla Ottobren kaavalla. Dinopiposta ei valitettavasti ole sovituskuvaa, kun ei tuolla pienemmällä pysy pipo hetkeäkään päässä.
 Tässä oman kuosin puput pääsi pipoon Tindalle. Kaava on oma. ja sisällä myös trikoo.
Tässä ulkona velour ja sisällä trikoo: 
 
 Ottobren kaavalla velouria ja sisällä fleece.
 Ja sama setti tässä:
 Tähtivelourista tein molemmille tytöille uusimman Ottobren housukaavalla housut: Tosi kiva kaava (itse kavensin sitä pikkaisen tosin). Kivan riittoisa kangas, kun sain molemmille tytöille housut + yhden hatun noin puolesta metristä kangasta :)

5 kommenttia:

 1. voih..mä olisin tullut mukaan jnyn tilaukseen :D

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo pipo sinun omasta kuosista!! ja muutkin ompelukset hienoja, mutta tuo pupu-kuosi on huippu! :)

  VastaaPoista
 3. Minakin haaveilen noista tähtiveloureista :) ihania kankaita ja ompeluksia niistä.

  VastaaPoista
 4. Heippa!
  Muistatko paljonko sinulle tuli postikuluja tuosta tilauksesta? Entä miten tuo verojen laita on, muistatko summaa? Mietin täällä että uskaltaisinko tilata suoraan jnyltä kankaita..

  Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, siellä on aina välillä postikuluttomuustarjouksia, niiden aikoihin olen yleensä tilannut. Tästä vanhemmasta tilauksesta en muista, mitä pk oli. Sen näkee kyllä, kun latoo koriin tavaraa ja menee askeleen eteenpäin siinä tilausjutussa (ei vielä tilaa tietenkään siis). Veroja ym. ei tule, kun EU:n sisältä tilailee.

   Poista